Pe scurt despre mine

M-am născut, am crescut și locuiesc în București.

Am absolvit Universitatea București, Facultatea de Limbi Străine. Viața m-a condus apoi spre un Master In Business Administration pe care l-am absolvit la ASE și ceva mai târziu am ajuns la Londra, unde am absolvit cursuri de managementul artei la Sotheby’s Institute of Art.

Primul meu job serios a fost de traducător la IBM România. La 24 de ani mi-am deschis propriul birou de traduceri, apoi a urmat o serie de proiecte de business de diverse feluri.

Am creat și m-am ocupat  de proiecte precum Artfooly Gallery (galerie de artă contemporană), What If I Fly (brand de bijuterie de artă din porțelan pe care l-am înființat în 2016 alături de artista Anca Popescu), POD. Place Of Display (prima galerie de de bijuterie contemporană din România).

În prezent mă ocup de Curandera (= vindecătoare), un brand de bijuterii create după desenele mele. Într-o lume din ce în ce mai golită de sens și de profunzime, piesele Curandera amintesc într-o manieră simplă și delicată de puterea de vindecare a naturii, a iubirii și a poveștilor înțelepte. Fiecare bijuterie Curandera este plină de simboluri sau poartă o poveste care poate să ne aducă mai aproape de potențialul de vindecare uriaș pe care îl deține fiecare dintre noi, mai cu seamă armonizându-se cu natura, iubind, sau pătrunzând sensurile profunde ale poveștilor menite să ne ajute.

Îmi place tot ceea ce fac. Iubesc natura, arta, muzica, dansul, bijuteria, călătoriile de toate felurile. Iubesc viața.

Îmi place să scriu. Am mai făcut-o în trecut, dar din motive misterioase, vreme de câțiva ani nu am simțit să mai scriu nimic și m-am oprit. Acum se pare că este necesar să reiau această îndeletnicire. Sunt și eu curioasă de ce. 🙂

Work & Life Highlights

Suntem atât sursa, cât și rezultatul experiențelor noastre. We are both the source and the result of our experiences.

Work

Câteva dintre proiectele mele de artă și bijuterie contemporană.

Work
Contactează-mă